Kurs i kakepynting

Vi pynter, smaker, søler litt, smiler og ler. Kakepynting er gøy!
Ta med venninnegjengen, arbeidskolleger eller andre til en lærerik og inspirerende kveld. Alt du trenger på kurset får du hos oss. Det blir servert kaffe/te og noe å bite i.
 

Julekurs

Velkommen til Kakemomsens julekurs onsdag 27/11-13 kl 18-21

Her skal vi kose oss og komme i skikkelig julestemning! Vi skal lære å pynte pepperkaker og cupcakes på mange forskjellige måter, samt  å lage en naturtro rose i marsipan. Dette vil bli et ekstra innholdsrikt og koslig kurs hvor du også får mulighet til å kjøpe med deg litt kakeutstyr og hjemmelagd pepperkakedeig slik at du kan fortsette pyntingen hjemme!

Alt du trenger på kurset, får du hos oss!

Det blir servert gløgg og hjemmebakte pepperkaker. Hjertelig velkommen!

Kursavgift: 1450,-

Kursavgiften betales ved påmelding, og er bindene. Send en mail til post@kakemoms.sircondesign.net for påmelding og du får faktura.

Se her for bilde: https://kakemoms.sircondesign.net/julekurs-velkommen/

 

Festkake-kurs

Velkommen til kurs i dekorering av en festkake onsdag 29/1-14 kl 18-21

Vi lærer deg de grunnleggende kunnskapene og ferdighetene som må til for å dekorere en flott festkake.  Du lærer kunsten å trekke en kake og å lage naturtro roser. Kaken får du hos oss og den får selvsagt med deg hjem.

Alt du trenger på kurset får du hos oss!

Kursavgift: 1550,- pr. person. 

Kursavgiften betales ved påmelding, og er bindene. Send en mail til post@kakemoms.sircondesign.net for påmelding og du får faktura.

 

Generell kursinfo

Kurs i dekorering av festkaker

Vi lærer deg de grunnleggende kunnskapene og ferdighetene som må til for å dekorere en flott festkake.  Du lærer kunsten å lage roser og du får selvsagt kaken med deg hjem.

Kursavgift: 1550,- pr. person. 

Kurs i pynting av cupcakes

Vi pynter cupcakes og lærer bort alt du trenger å vite for å få til de flotteste, lekreste og deiligste cupcakes. De ferdige cupcakesene får du med deg hjem.

Kursavgift: 1350,- pr. person. 

Modelleringskurs

Vi modellerer en figur i marsipan, og lager effekter og «stæsj» som passer til figuren. Dette får du med deg hjem.

Kursavgift: 950,- pr person

Ta kontakt

Har du spørsmål eller spesielle ønsker, ta kontakt! Vi kan også skreddersy et opplegg for din vennegjeng eller gruppe, og finne et tidspunkt som passer alle.

Legg igjen en kommentar (2)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.