Livet er en reise!

For en reise de siste årene har vært!

I 2019 la jeg ned Designkaker AS, da jeg kjente at jeg måtte gjøre noe annet. Det som egentlig skulle være 10-års jubileum, med stor markering og videre satsning, ble heller en avslutning.

Jeg tok et 9mnd vikariat som resepsjonist på AskerTek, måtte prøve noe HELT annet. Det var interessant, men veldig kjedelig. Møtte mange fine mennesker, men arbeidsoppgavene var virkelig gørr kjedelige. Jeg skjønte fort at dette ikke var noe for meg å satse videre på. Da vikariatet var over, tok jeg kontakt med Ingrid Hancock, og lurte på om hun hadde jobb til meg. Det ordnet seg sånn at jeg starter der 1.mars 2020. Men, så kom pandemien og stengte hele Norge den 12.mars. BANG!! Det var den jobben tenkte jeg! Jeg så drømmejobben styrte i grus, for det var virkelig drømmejobben jeg hadde fått forespeilet meg. Men jeg valgte å være optimist, og da jeg etter 2 mnd som permittert kunne begynne å jobbe igjen den 6.mai, var jeg full av pågangsmot og optimisme! Jeg var så klar og gikk inn i arbeidsoppgavene med hele meg!  Jeg la virkelig hjertet og sjelen min i alt jeg gjorde, og hadde store forventninger til tida fremover.

Det skulle vise seg at corona hadde snudd opp ned på alt, og da også på mine arbeidsoppgaver. Det var ikke mulig for meg å jobbe med det jeg hovedsakelig hadde blitt ansatt til, forståelig nok. Det var jo litt unntakstilstand. Jeg valgte å bevare optimismen, og tenkte at det vil bli bedre, bare vi kommer over sommeren osv… Men der tok jeg feil. Etter 1 år og 5 md var jeg altså ferdig der. Det viste seg at arbeidsplassen vil ha senvirkninger av corona i lang tid fremover.

Sommeren 2021 – hva gjør jeg nå?

Det har været en følelsesladet sommer, en emosjonell berg og dalbane. Den uvissheten om hva det var jeg skulle gjøre fremover, hva skal jeg jobbe med osv… har vært ganske krevende. Jeg er en person som liker å ha kontroll, og det hadde jeg ikke denne sommeren.

Men plutselig falt alt på plass! En liten tanke jeg hadde vokste seg større da jeg har sett etterspørselen i markedet de siste årene, og det ble klinkende klart hva jeg skulle gjøre fremover! I august bestemte jeg meg for å starte nettbutikk, med salg av kakepynt, oppskrifter, steg for steg beskrivelse av hvordan lage en designkake osv…  Jeg skal gjøre det mulig for alle som vil, å få det til. Samme hvilket utgangspunkt man har. Men min hjelp på veien, kan selv den minst kreative og den største amatøren få til en flott kake! Det er min visjon!

Så her er jeg da, i dag, på god vei til å realisere ideen!  Nettbutikken lager jeg selv. Det er både skremmende og veldig moro! Det som er skremmende er at jeg vet jo ikke om den vil fungere! Og vil produktene selge? Hjælp! Mange tanker i hodet mitt om dagen! Men den som intet våger, intet vinner! Og jeg må jo bare prøve!

Med meg på laget har jeg dattera mi, Nathalie. Hun er 17 år, og går 2.året på vg, media & kommunikasjon. Hun skal ha ansvaret for film og bilde, og det visuelle. Hun er veldig flink, så det er jeg veldig glad for at hun tar ansvar for!

Nettbutikken lanseres denne høsten – som vi gleder oss!

 

Jeg håper dere vil følge oss på reisen videre!

 

🙂 Mirjam

Share Button

Legg igjen en kommentar (0)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.