Blomsterkurs med den beste!

Jeg har nettopp deltatt på et Floral Master Class med selveste Neli Josefsen ! Hun må være Norges beste innen spiselige blomster – utrolig dyktig! Jeg koste meg «gløgg» to lange dager til ende, og kunne gjerne hatt to dager til!

Kurset ble arrangert av Silvia Teunissen fra https://www.t-gaardsweetcakes.no/

Legger ved en noen bilder. Blomstene er laget av blomsterpasta etter hennes egen oppskrift, en masse laget av bla gelantin, cmc, maissirup, eggehvite og melis. Denne tørker ganske fort, og er en fryd å jobbe med når man skal lage blomster som skal kjevles så tynt.

  

Ha ha, Silvia «captured the moment» da jeg tok bilde av min egen rose…

  

Hva synes du? Ser de ikke ekte ut?

Jeg er faktisk skikkelig stolt over resultatet he he…

 

 

Kakehilsen Mirjam 😉

 

Share Button

Legg igjen en kommentar (3)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.