Hurra for sprøheten!

Hurra, hurra for sprøheten!

Er jeg sprø? Hvorfor er jeg sprø?

Ja, jeg er sprø! Jeg er sprø fordi jeg påtar meg det meste innen kakekunst og kakebaking. Jeg sier ja uten å tenke, for jeg vet at jeg alltid greier å få det til samme hvor fortvilet jeg faktisk av og til har vært idet jeg skal begynne å planlegge prosjektet. Jeg er sprø fordi jeg stadig holder fast ved den bestemmelsen jeg tok for lenge sida, at ALT er mulig bare man er innstilt på det.

Og DET gir et kick og en mestringsfølelse som ikke kan beskrives! DERFOR elsker jeg jobben min!

Kom igjen folkens, gi meg flere av disse utfordringene! Jeg lover å stille med åpent sinn og STORT pågangsmot!

Jeg kan levere kaker over hele landet, og reiser gjerne ut i verden om kaken ønskes der!

 

Kakehilsen Mirjam 🙂

 

Share Button

Legg igjen en kommentar (0)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.