Designkaker på TV!

 

I februar 2014 fikk jeg et spørsmål om å være med i tv-serien Drømmejobben, på en privat tv-kanal kalt BrunstadTV.

«BrunstadTVs visjon er å formidle gode og positive verdier til barn, ungdom og familier. I tillegg er kanalen et viktig medium for å nå ut med oppbyggelse og informasjon. BrunstadTV er en ikke-kommersiell kanal som er gratis for BCCs medlemmer.»

Dette så jeg på som utrolig spennende og en erfaring jeg ønsket å få med meg. Så jeg sa selvfølgelig ja! Serien var rettet mot barn og unge for å inspirere. Nå har dette klippet blitt lagt ut på YouTube, og du kan se hele episoden med Designkaker her:

 

Ble du inspirert til å følge drømmen din? Vær litt tøff og sats det du kan, det vil du aldri angre på! Det gjelder å ha troa i både motgang og medgang – ingenting går av seg selv!

Jeg har ihvertfall lovet meg selv at jeg aldri skal gi opp!

 

Kakehilsen Mirjam 🙂

 

Share Button

Legg igjen en kommentar (0)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *