Mariusgenser som kake!

designkaker-mariusgenser-kake

Dette er fortsatt kjempegøy!

I 2012 lagde jeg denne kaken som en mariusgenser til Sofie sitt afterski-party. Kort tid etter at jeg postet bildet på nettet, tok MARIUS of Norway kontakt med meg på facebook og spurte om de kunne bruke bildet av kaken i sin nye Marius strikkebok. Selvfølgelig kunne de det – det var jo superstas! Senere samme år fikk jeg boka i posten – utrolig stas!

Mariusmønsteret er laget av smørkrem og tegnet på med frihånd.

I disse påsketider er det sikkert mange som sitter med nettopp et slikt marius-mønster på strikkepinnene. Jeg er ikke så god på å strikke, men gi meg gjerne oppdrag på den spiselige varianten! 😉

designkaker-mariusgenser-strikkebok1

designkaker-mariusgenser-strikkebok

Boken har utrolig mange fine oppskrifter av alt du kan tenke deg innen Marius-mønsteret.

 

designkaker-mariusgenser-strikkebok2

Ble du inspirert? Jeg anbefaler alle strikkeglade å skaffe seg denne boka!

 

Kakehilsen Mirjam 🙂

 

Share Button

Legg igjen en kommentar (0)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.