Riise + Louise – Tid for mimring!

https://www.vgtv.no/#!/video/81972/riise-louise-episode-2

Sitter her og mimrer tilbake til samme årstid i 2014 – FOR en tid og FOR en start på noe som har blitt veldig stort for meg!

Designkaker AS ble født! Det var da jeg byttet navn fra Kakemomsen til nettopp dette fantastiske og mer beskrivende navnet, Designkaker. Det tok virkelig helt av! Og de første som la merke til navnet og merkevaren, var Silje og Gry fra Glenne Wedding, bryllupsplanleggerne til Louise og John Arne Riise. De lette etter det beste som fantes i Norge, sa de, og så kom de over siden min og tok kontakt! Jeg var megastolt! Skulle det gå så fort? Mitt store ønske for navnebytte var jo nettopp dette, å virkelig få frem den merkevaren jeg har bygget opp i flere år: Norges mest eksklusive designkaker! Og også nå frem til den kundegruppen som virkelig setter pris på det unike og det spesielle!

Heretter gikk det slag i slag. Jeg var så heldig å få masse god PR og det spredte seg fort. Navnet begynte å blir kjent over hele landet. Jeg måtte klype meg i armen flere ganger, det var helt uvirkelig! Og fantastisk gøy!

Her kommer et bildedryss av bryllupskaken jeg leverte til Louise og John Arne sitt fantastiske bryllup på kjendishotellet THE THIEF.

unnamed (4)riise+louiseriise+louise2

riise+louise3riise+louise9

riise+louise4

riise+louise5

riise+louise6

riise+louise8

Jeg kan ikke glemme å nevne to personer som virkelig har stått på for å hjelpe meg på denne veien. Det er Tommy Wallinga fra Box Media og regnskapsfører Stian Sandersen fra Atenti. To dyktige mennesker som brenner for at andre skal lykkes. Uten de hadde ikke Designkaker blitt til! Tommy har hjulpet meg med søkemotoroptimalisering og Google annonsering blant annet. Tusen hjertelig takk!

 

Stolt kakehilsen Mirjam 🙂

 

Share Button

Legg igjen en kommentar (0)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.