12-årsdag – snart tenåring!

DSC_0427

Eldstemann har blitt 12 år! Tenk, snart tenåring! Det er så rart, synes jeg! Hvor ble det av den lille jenta mi? Men stas er det virkelig og! Hun er så nydelig og god, og jeg er megastolt over å få være mamma’n hennes 🙂

 

DSC_0425

Pynten og bordkortene har hun designet selv, og med god hjelp av broren på 9 dekket de og gjorde alt i stand kvelden før. Rosa innbakte pølser var også nøye planlagt. Denne gangen gjorde jeg ikke annet enn å lage maten + kaken. Resten ordnet hun, fikk med pappa’n sin på butikken og kjøpte inn alt vi trengte. Det er så moro å se hvordan hun elsker å ta ansvar!  Ingen sak å ha klassebursdag da!

 

DSC_0448

«Mamma, i år vil jeg ikke ha en sånn barnslig kake, vil heller ha en mer sånn ungdomskake!»

 

DSC_0451

Lag på lag med masse deilig sjokoladekrem. Det er jo det som er godt! Selve kaken var 17 cm høy + N’en 20 cm.

 

DSC_0452

Vi begynner alltid å skjære på baksiden av kaken, det er jo så «vondt» å ødelegge den med en gang!

Kaken er både melkefri og glutenfri.

 

Kakehilsen Mirjam 🙂

 

Share Button

Legg igjen en kommentar (3)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.