NYHET! VANILJEKAKE M/SITRONKREM

DSC_0380

Endelig har jeg fått testet ut en kake som jeg lenge har tenkt at jeg skal prøvebake. Vaniljekake med sitronkrem! Og som nå har fått navnet Sitrondrøm!

Denne kan serveres med lune bringebær ved siden av, el friske bringebær inni et lag, da trekker den syrlige bringebærsaften ned i kakebunnen 🙂 Her kan bringebær helt sikkert byttes ut med andre type bær også, alt etter hva man selv liker best.

 

Testpanelet var mange, både barn og voksne, gode venner og kjente som kom med helt ærlige tilbakemeldinger.

«Fy så god!»

«Denne var sinnsykt god! Elsker den sterke, men ikke for sterke sitronsmaken! Og vaniljebunnen passer så godt til sitronkremen! Her trengs egentlig ikke bringebær, den var faktisk best uten!»

«Denne er bare helt vanvittig god! Enda bedre i dag! Blir jo bare bedre og bedre denne! Ekstra godt med bringebær til.» (sier mannen min som har spist denne i flere dager nå ;))

«Mmmm…» (1-åringen i huset)

«Supergod! Trenger ikke bringebær her. Tenk så godt med det tynne fondant-trekket du pleier å ha utenpå kakene, tror det passer veldig bra til den syrlige sitronsmaken.»

«Dette er et godt alternativ til de som ikke ønsker sjokoladekake»

«Mmmm, dette er den beste kaken jeg har smakt!» (gutt på 9 år)

DSC_0393
Melkefri

Måtte selvfølgelig prøve ut en melkefri variant også, og resultatet ble utrolig bra!

Tilbakemeldingene jeg fikk her, var at «den smaker jo helt likt som den med melk!» «Kan ikke merke at denne er melkefri!»

Og her hadde jeg altså byttet ut philadelphiaosten mot tofu-ost, og meierismøret med melkefri melange. Utrolig moro at det er så «enkelt» å lage allergivennlige kaker! Denne vet jeg blir like bra glutenfri også, da jeg har prøvd dette tidligere.

For flere smaksvarianter, se: https://designkaker.no/smaksvarianter/

Har du allergi av noe slag, så ikke la det stoppe deg fra å bestille en designkake! Jeg har god erfaring med det meste!

 

Kakehilsen Mirjam 🙂

 

Share Button

Legg igjen en kommentar (0)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *