Fra skisse til virkelighet!

k106-instagram-1080p

Hvordan blir egentlig kakene til? Hvordan kommer jeg frem til akkurat DET designet?

I tett dialog med kunden får jeg en del opplysninger og «krav» som de ønsker å ha med på kaken, hva kaken skal symbolisere – altså hva de skal markere med kaken. Utover det får jeg som oftest frie tøyler, og de ønsker at jeg skal komme med forslag. Dette er en veldig spennende og kreativt utfordrende prosess for meg! Jeg har så lyst å lage noe unikt, en vri som de kanskje aldri ville tenkt på selv. Da hender det jeg trenger noen timers tenketid, ja dager faktisk.

Etter hvert begynner jeg å skissere ned noen streker. Jeg prøver som oftest å komme med 3 forskjellige skisser/forslag som også har 3 forskjellige prisnivåer, slik har de noe å velge imellom. Dette sender jeg over til kunden, og ber om åpen og ærlig tilbakemelding. Som oftest synes de forslagene er helt fantastiske, og noen ganger ønsker de å tilføye noe el ta bort noe. Og det er jo HELT greit! Mitt største ønsker er å gjøre kunden 110% fornøyd og gjerne mer 😉

 

Her ser dere noen skisser av kaken jeg lagde til 100-års markeringen av Sjøfartsbygningen i Oslo.

Dette er hvordan de i utgangspunktet så for seg kaken: «at temaet skip, en logo og fargene brun og messing er inkorporert i kaken, men vi er åpen for forslag».

designkaker - eventkake -kakeskisse

Sik ble den… Svart marmor med messingsløyfe, brunt «treverk» med svart logo av skipet, og messingbokstaver på toppen med K6-logo og 100-tallet.

«Kaken ble veldig fin og vi er svært fornøyde»… lød tilbakemeldingen! Og da er jeg fornøyd også 🙂

k106-instagram-1080p

Messingsløyfe på svart marmor… (alt er av marsipan selvfølgelig)

DSC_0291

For flere firmakaker, se https://designkaker.no/firmakaker/

 

Kakehilsen Mirjam 🙂

 

Share Button

Legg igjen en kommentar (0)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.