Velkommen 2016!

godt-nytt-år

2015 er historie og vi er i gang med 2016 – et helt nytt år!


Hvilke tanker har jeg for dette året? Hvilke forventninger har jeg?
Selv er jeg veldig takknemlig for året som har gått, for alt det har gitt meg av gleder og opplevelser, for tøffe tider som har blitt snudd til gode erfaringer og utvikling i riktig retning.

For dette nye året har jeg ET stort ønske: å ta et kjempesteg mot målet jeg har satt meg! Jeg ønsker å være best på designkaker i Norge! Er det et FOR hårete mål kanskje? Kan det være mulig? Jeg har lenge hatt det målet, og jobbet mot det i flere år, og for hvert år som har gått, så har jeg tatt noen steg som gjør at jeg ser veien klarere og klarere for meg. Og jeg blir mer og mer overbevist om at dette er mulig! Har man troa, så er det mulig!

Så folkens, følg med, jeg når målet mitt en gang! Og kanskje det ikke er så lenge til?
Jeg er ihvertfall gira og sulten på suksess 🙂

Har du noen hårete mål? Og har du troa?

Legger ved noen bilder av kakebordet jeg lagde på nyttårsaften hjemme hos meg privat. Jeg bestemte meg for å lage dette samme dagen, og ikke rakk jeg annet enn å sende mannen på butikken etter gele og popcorn, så resten hadde jeg heldigvis i hus. Det går an å bruke det man har og være kreativ, så blir det et greit resultat til slutt. Vi har flere med melke- og glutenallergi i familien, så mye av det jeg lager er fri for dette.
Må innrømme at jeg hentet en god del inspirasjon fra Tonerosedesign Hun er bare HELT rå på slike kakebord/sweet tables!

sweettable-dessertbord

Popcornballer – melkefrie (se oppskrift på tonerosedesign.com)

sweettable-dessertbord1

Fargerik gelè (kommer litt for dårlig frem på bildet faktisk)

sweettable-dessertbord4

Marsmellowes dyppet i melkefri sjokolade og strøssel, gluten-og melkefrie pepperkakehjerter, vanlig twist, popcorn.

sweettable-dessertbord3

Hjemmebakt kransekake, melkefrie browniesbiter, sjokoladecupcakes m/ostekrem, melkefrie iskuler…

sweettable-dessertbord2

 Stor nyttårsklem fra Mirjam 🙂

Share Button

Legg igjen en kommentar (2)

  1. Tar av meg hatten for deg altså, Mirjam! Gravid og med to små (og tre litt større;) steller du i stand til fest (på sparket!) til glede for mange store og små, skjønte jeg! Du altså!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *