Vi var så heldige å få lov til å lage bryllupskaken til Marion Ravn og Andreas Wiig. Det var en stor ære!
Det var også veldig hyggelig å bli litt «kjent» med brudeparet, og få oppleve hvor sympatiske og varme personer de er.
Bryllupskaken er i 4 etg og beregnet til ca 120 personer.
De to øverste er glutenfri sjokoladesuksess, og de to nederste er sjokoladekake med friske bringebær.
Kaken er trekt med ekstra hvit marsipan, og dekorert med masse roser i gammelrosa nyanser.
Marion fikk bestilt en egdesignet kaketopp, hvor vi ser hun holder en mikrofon og han et snowboard. Moro!
50 sjokoladecupcakes med sjokoladesmørkrem og roser i samme stil som bryllupskaken.
Vi leverte også hennes favoritt, 50 glutenfrie red velvet cupcakes med nydelig ostetopping pyntet som disse med like roser, men de rakk vi ikke å ta bilde av.
Glutenfri marsipankake i samme stil som bryllupskaken.
En Verdens Beste ble også levert.
Håper at alle som smakte kakene fikk en god smaksopplevelse!
Vi takker for oppdraget og ønsker Marion og Andreas all mulig lykke i livet deres videre!
For en drøm! For et vakkert par Marion og Andreas er! Lykke til videre både for det vakre paret og Kakemomsen AS 🙂
Alt godt for fremtiden til brudeparet 🙂
Så utrolig flotte kaker!! Jeg er ingen kakemoms men, jeg vet hvor jeg skal bestille, når den dagen kommer!
Utrolig lekre kaker,så lekkert pyntet:)
Så lekkert arbeid med rosene:)